„Ez meg mi?!” Kiakadtak David Beckham családi fotóján

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.07.07. 12:32
Megosztotta az embereket David Beckham legújabb fotója: a korábbi angol futballista kislányával, az ötéves Harperrel közös képet posztolt Instagram-oldalán. Egy olyan felvételt, amelyiken szájon puszilja legkisebb gyermekét.

David Beckham feleségével, Victoriával és négy gyermekükkel, Brooklynnal, Romeóval, Cruzzal és Harperrel Afrikában nyaral. A korábbi Manchester United és Real Madrid-játékos megosztott egy képet, amin az ötéves Harpernek a szájára ad egy puszit. Ezzel rettenetesen megosztotta követőit: voltak, akik aranyosnak találták a fotót, de többen voltak, akik értetlenül nézték.

Kiss for Daddy

1.8m Likes, 9,291 Comments - David Beckham (@davidbeckham) on Instagram: "Kiss for Daddy "

„Gyönyörű fotó!”, „Jó látni, hogy egy apa ilyen jó kapcsolatban van a lányával” – íme, néhány pozitív hozzászólás, mert ilyenek is voltak. De a negatív hangok hangosabbak voltak.

Idézünk párat azokból a hozzászólásokból, akik nem igazán kedvelték Beckham képét: „A száján? Hová fajul ez a világ?”, „Hááát, nem is tudom…”, „Ez meg mi?! Miért csókolod a lányod a száján?”.

Egy évvel ezelőtt Victoria Beckham is hasonló képet osztott meg Harperrel, akkor az is nagy felháborodást váltott ki. A jelek szerint azonban Davidet sem érdeklik a kritikusok, ugyanis nem reagált a kommentekre és a képet sem törölte Instagram-oldaláról.

Happy Birthday baby girl We all love you so much X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses from mummy X

659.3k Likes, 12k Comments - Victoria Beckham (@victoriabeckham) on Instagram: "Happy Birthday baby girl We all love you so much X @davidbeckham @brooklynbeckham kisses..."

Alább pedig Puskás Ferenc és lánya, Anikó otthonukban 1955-ben – Hemző Károly fotóján. A falon lévő zászlók közül a felső sorban az egyik a londoni 6:3 emlékét örökíti meg, alatta balra az 1954-es svájci vb-n a csoportbeli Magyarország–NSZK mérkőzés előtt a németektől kapott zászló. Nyertünk 8:3-ra, de Puskás súlyosan megsérült ezen a meccsen.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik