Eurofutball: tovább tart a CZ uralma a belgrádi derbin

Vágólapra másolva!
2012.11.18. 00:05
A Crvena zvezda 3–2-re legyőzte az éllovas Partizant a 143. belgrádi derbin, a szerb labdarúgó-bajnokság 13. fordulójának szombat esti mérkőzésén.

A 40000 néző előtt lejátszott meccs első félidejében a Partizan kétszer is megszerezte a vezetést – másodszor egy öngóllal –, de a CZ-nek volt ereje talpra állni.

A második félidő elején Luka Milivojevics nagyszerű felső sarkos lövéssel alakította 2–2-re az állást, míg a győztes gólt Nenad Milijas fejelte a 74. percben.

Érdekesség, hogy bár az utóbbi években a Partizan a sikeresebb – a legutóbbi öt bajnoki cím a fekete-fehéreké lett –, az idén a CZ már negyedszer győzte le: kétszer a kupában, kétszer a bajnokságban. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
GÖRÖGORSZÁG. A magyar kapus, Megyeri Balázs kispados volt az Olympiakosz Pireuszban, amely a Kerkira ellen is nyert; eddigi 11 bajnokijából 10 gyümölcsözött három pontot. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
TÖRÖKORSZÁG. A Galatasaray megdöbbentő pénteki hazai veresége után a Fenerbahce sem nyert; a sárga kanárik Moussa Sow góljával a döntetlent azért kiharcolták az Eskisehirspor otthonában. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. A Viktoria Plzen idegenben 2–1-re legyőzte a címvédő Liberecet, és sorozatban aratott negyedik diadala után továbbra is vezeti a tabellát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÁKIA. David Depetris, a 6–0-s győzelmet arató trencséniek argentin támadója újabb két góllal gazdagította gyűjteményét, a góllövőlistát 15-tel vezeti. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÉNIA. Négy és öt gólt már szerzett korábban a címvédő Maribor ebben a bajnoki szezonban, a szombati goricai remek produkciónak köszönhetően megvan az első hatosa is. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SVÁJC. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik