Eurofutball: rangadót nyert, utcahossznyi a Steaua előnye

Vágólapra másolva!
2012.12.11. 01:13
A Steaua hazai pályán 2–0-ra legyőzte a második helyezett Astrát a román labdarúgó-bajnokság 19. fordulójának hétfői játéknapján, így előnye már tíz pont a tabella élén.

Cristian Tanase már a 13. percben megszerezte a vezetést a hazaiaknak, a csereként beálló Andrei Prepelita a 75. percben tette biztossá a sikert. A bukaresti fagyban csupán hatezren látogattak ki a meccsre, de így is elég hangosan szólt a „Bajnokcsapat, bajnokcsapat!" rigmus. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
GÖRÖGORSZÁG. A világjáró Marama Vahirua góljával a Pantrakikosz 1–0-ra legyőzte az AEK-et, a patinás athéni egylet újra az utolsó helyre csúszott. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. Aron Jóhannsson hétfőn újra gólt szerzett, 14 találatával utolérte Andreas Corneliust a góllövőlista élén, ám csapata, az AGF csak egy pontot tartott otthon (3–3) a hétfői meccsig sereghajtó Silkeborg ellen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CIPRUS. A címvédő AEL már három forduló óta képtelen nyerni, hétfőn a középmezőnybeli Enoszisszal ikszelt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
IZRAEL. Az Ironi Krijat Smona 3–1-re nyert a Bnei Sahnin ellen, a címvédő ebben a szezonban először épített hármas győzelmi sorozatot – szépen kapaszkodik is felfelé. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. Egy hónap után újra nyert a Polonia, a hétfői három pont dobogós telelést eredményez. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik