Eurofutball: nagy fordulat a DAC meccsén, Fener-siker a rangadón

Vágólapra másolva!
2011.10.01. 23:51
A dunaszerdahelyi DAC 2–1-re legyőzte a Zilinát a szlovák labdarúgó-bajnokság 11. fordulójának szombati játéknapján.

A zsolnaiak vezettek, de a hajrában kapott góllal kikaptak, így kénytelenek voltak átengedni az első helyet a nagyszombatiaknak. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT.

RÖVIDEN
TÖRÖKORSZÁG. Rangadót nyert a Fenerbahce: a Fener gól nélküli első félidő után 4–2-re verte meg a Büyüksehirt, és át is vette tőle az első helyet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT.
PORTUGÁLIA. A Benfica Javier Saviola első félidőbeli duplájára alapozva simán elintézte a Pacos Ferreirát, és ezzel átvette az első helyet a Portótól. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT.
CSEHORSZÁG. A Sparta Praha kilenc forduló után is százszázalékos teljesítménnyel vezeti a bajnokságot. A szombati áldozat a Príbram volt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT.
HOLLANDIA. Két gyengébben sikerült forduló után újra nyert Erwin Koeman csapata, az Utrecht. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT.
ROMÁNIA. A kolozsvári egyetemistacsapat, az U. Cluj öt gólt vágott idegenben, és üldözi az éllovas Dinamót, amely szintén nyert szombaton. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT.
SVÁJC. Akárcsak a Manchester United elleni minapi BL-meccsen, a soros hazai bajnokin is két gólt vágott Alex Frei, az FC Basel rutinos támadója – ez a dupla most győzelmet ért. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT.
SZERBIA. A Partizan nyert Újvidéken, a Crvena zvezda csak döntetlent játszott odahaza, a fekete-fehérek orrhossznyi előnyt szereztek az örök rivális előtt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik