Eurofutball: Leandróék lendületben, Polareczkiék feltámadtak

Vágólapra másolva!
2011.11.05. 21:02
Ötfordulónyi nyeretlenség után győzött Polareczki Roland csapata, a Nafta a szlovén labdarúgó-bajnokságban, míg a Leandrót a soraiban tudó Omonia Nicosia továbbra is veretlenül első Cipruson.

CIPRUS. Leandro becserélése szerencsét hozott az Omoniának: a magyar-brazil légiós a szünetben állt be, az Omonia ezt követően ragadta magához a kezdeményezést, és a góllövőlistát vezető angolai Freddy két fejesével legyűrte az Apollont. Az AEL ott maradt az Omonia nyomában, miután legyűrte a hét forduló óta nyeretlen Anagenniszit; utóbbi csapatban Virágh Aladár kispados volt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!CIPRUS. Leandro becserélése szerencsét hozott az Omoniának: a magyar-brazil légiós a szünetben állt be, az Omonia ezt követően ragadta magához a kezdeményezést, és a góllövőlistát vezető angolai Freddy két fejesével legyűrte az Apollont. Az AEL ott maradt az Omonia nyomában, miután legyűrte a hét forduló óta nyeretlen Anagenniszit; utóbbi csapatban Virágh Aladár kispados volt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

SZLOVÉNIA. A Nafta sokáig nem találta a ritmust a legutóbbi ezüstérmes, a Domzale ellen, de a második félidő második felében megfordította az állást, így szeptember vége után újra győzött. Polareczki tagja volt a kezdő tizenegynek, a szünetben lecserélték, míg csapattársa, Kocsis Adrián az eltiltását tölti. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
TÖRÖKORSZÁG. A Galatasaray képtelen volt kihasználni a Fenerbahce botlását. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
BULGÁRIA. Újabb kiütéses győzelmet aratott az újonc Ludogorec, továbbra is az élen áll. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik