Eurofutball: fogadott az edzőjével, kiállították - videó

Vágólapra másolva!
2013.03.03. 19:31
Az FC Basel 2–1-re győzött a Servette vendégeként a svájci labdarúgó-bajnokság 22. fordulójának vasárnapi játéknapján, és két pontra megközelítette az egymás után másodszor döntetlent játszó éllovast, a Grasshopperst. Az FCB tíz emberrel fejezte be a meccset, mert...

...osztrák védője, Aleksandar Dragovic a második gólja után megkapta második sárga lapját a 64. percben. Dragovic meglehetősen egyértelműnek tűnő, a partvonalon túlra címzett sértő karmozdulatokkal ünnepelte második fejes gólját, amit az asszisztens a genfi nézők hecceléseként értékelt, ezért jelzett, és jött a második sárga.

Mint utóbb a bázeliek hivatalos honlapja beszámolt róla, Dragovic fogadott a csapat pályaedzőjével, és a második góljával nyert, ami azt jelenti: a trénernek teljesítenie kell egy bizonyos futómennyiséget. Drago ezt ünnepelte karja csapkodásával, vagyis állítólag az edzőnek mutogatott... TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!



AUSZTRIA.
Folytatódott a Rapid vesszőfutása: az öt forduló óta nyeretlen bécsi zöld-fehérek vasárnap 2–1-re kikaptak a Wolfsberger AC-tól, és már húsz pont a lemaradásuk az éllovas Austriától. Az újonc úgy nyert, hogy az 51. és a 79. percben is kiállították egy-egy játékosát. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZERBIA.
A Crvena zvezda csak döntetlent játszott vasárnap a Rad Beograddal, így a forduló előtti állapothoz képest két ponttal nőtt a hátránya az éllovas Partizan mögött. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÁKIA.
A Ruzomberok idegenben rangadót nyert (3–0) az FK Senica ellen a tavaszi nyitányon, bajnoki veretlenségi sorozata immár öt mérkőzést számlál. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÉNIA.
Az éllovas Maribor 4–1-es diadallal kezdte a tavaszi szezont. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik