Eurofutball: Diagne a nyártól a Sporting CP-ben folytatja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.04.25. 12:46
A galsenfoot.com beszámolója szerint a korábbi újpesti támadó, Mbaye Diagne a nyártól a portugál Sporting CP-nél folytatja pályafutását.

Az NB I őszi szezonjában 11-szer eredményes – ezzel a góllövőlistán még mindig második helyen álló – szenegáli csatár február elején a kínai Tiencsin Tedához szerződött, ott azonban eddig nem találta meg a számításait, öt fellépésen egy gólt szerzett, és bár vasárnap végigjátszotta az Evergrande elleni összecsapást, ezzel együtt is csak 184 percet töltött a pályán a ligában.

A lap arról számolt be, hogy bár a kínai bajnokság még javában tart, Diagne már bejelentette, hol folytatja: a 2016–2017-es idényben a portugál Sporting CP-nél szerepel.szenegáli csatár február elején a kínai Tiencsin Tedához szerződött, ott azonban eddig nem találta meg a számításait, öt fellépésen egy gólt szerzett, és bár vasárnap végigjátszotta az Evergrande elleni összecsapást, ezzel együtt is csak 184 percet töltött a pályán a ligában.

A lap arról számolt be, hogy bár a kínai bajnokság még javában tart, Diagne már bejelentette, hol folytatja: a 2016–2017-es idényben a portugál Sporting CP-nél szerepel.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik