Eurofutball: brazil duplával nyert a Sahtar, termel a lengyel veterán

Vágólapra másolva!
2012.03.23. 23:09
Címkék
Tizenkét sárga és két piros lapot hozott az ukrán labdarúgó-bajnokság 24. fordulójának pénteki mérkőzése, amelyen a Sahtar 2–1-re legyőzte a Volinyt, és az élre állt.

A címvédő doneckiek mindkét gólját a brazil Luiz Adriano lőtte – a győzelmet érő másodikat 11-esből a 88. percben. A Sahtar a 60. perctől emberhátrányban játszott, az utolsó pillanatokban a Voliny is megfogyatkozott. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
LENGYELORSZÁG. A Jagiellonia győzelmét a 38 éves Tomasz Frankowski két büntető értékesítésével alapozta meg, a veterán csatár 12 góllal a második helyen álló a góllövőlistán a 18-nál megtorpanó Artjoms Rudnevs mögött. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HOLLANDIA. Négy vereség után újra nyert a Groningen, áldozata az Excelsior volt. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
SZLOVÁKIA. A dunaszerdahelyi DAC a 18. perc után jól tartotta magát a bajnoki címért harcoló Spartak vendégeként Nagyszombatban, csakhogy addigra kapott három gólt – maradt utolsó. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
CSEHORSZÁG. Ondrej Svejdík 90. percbeli egyenlítő gólja révén az újonc Dukla 2–2-t harcolt ki a Príbram vendégeként, és már hat forduló óta veretlen – mint a régi szép, bajnoki címeket hozó időkben! TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
ROMÁNIA. Ötfordulónyi nyeretlenség után újra győztek az ősszel még a dobogót ostromló zsilvásárhelyi Pandúrok. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
OLASZORSZÁG, SERIE B. Egymás után másodszor nyert a Sassuolo, újra feljött a dobogóra. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik