Eurofutball: a CFR pontokkal, brazilja góllal hangolt a szupermeccsre

Vágólapra másolva!
2011.11.01. 01:03
A CFR 2–1-re nyert Brassóban a román labdarúgó-bajnokság 12. fordulójának hétfői játéknapján, azaz győzelemmel hangolt az éllovas Dinamo Bucuresti elleni szombati rangadóra.

A brassóiak a 66. percben vezetést szereztek, felcsillant a remény, hogy 37 év után legyőzik kolozsvári vetélytársukat, végül mégis pont nélkül maradtak. A 80. percben Celestino 30 méteres lövéssel egyenlített, majd a 89. percben következett a nyáron igazolt Weldon: a brazil hét forduló során a hatodik gólját szerezte. Szombaton CFR–Dinamo szuperrangadó következik. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Törökországban a brazil Alex 6. percbeli kiállítása megnehezítette az éllovas Fenerbahce dolgát a Karabükspor ellen, ám a kameruni Henri Bienvenu 17. percbeli találata így is meghozta a győzelmet – a Fener kilenc forduló után is veretlen. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

RÖVIDEN
BULGÁRIA. Veretlensége múlt heti elvesztése után újra nyert az újonc Ludogorec, és ezzel visszaszerezte az első helyet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
LENGYELORSZÁG. A hétfői mérkőzés is a Slasknak kedvezett; az éllovas mögött helyezkedő öt csapat egyike sem szerzett három pontot ebben a fordulóban, így a wroclawiak növelték előnyüket. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
PORTUGÁLIA. A hatalmas köd miatt négyszer szakadt félbe a hétfői Gil Vicente–Marítimo mérkőzés – utoljára, 0–0-nál a 78. percben véglegesen. Befejezés kedden. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik