Eurofutball: utolérték Higuaínt az Aranycipő-rangsorban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.06. 00:21
A portugál élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 21. fordulójának nyitó mérkőzésén a Benfica idegenben kiütéses, 5–0-s győzelmet aratott a Belenenses felett, így az egy meccsel kevesebbet játszó Sporting CP-t megelőzve átvette a vezetést a táblázaton.

A lisszaboni csapatban Kosztasz Mitroglu mesterhármast ért el, míg Jonas duplázott. A brazil támadó 23 találatnál jár a bajnokságban, és mivel a portugál élvonalban is kétszeres szorzóval bírnak a szerzett gólok, utolérte az Aranycipő-rangsort 46 ponttal vezető Gonzalo Higuaínt (Napoli).Jonas duplázott. A brazil támadó 23 találatnál jár a bajnokságban, és mivel a portugál élvonalban is kétszeres szorzóval bírnak a szerzett gólok, utolérte az Aranycipő-rangsort 46 ponttal vezető Gonzalo Higuaínt (Napoli).

A török első osztályban a listavezető Fenerbahce idegenben 4–2-es vereséget szenvedett az Antalyasportól, amelyben Samuel Eto’o gólt és gólpasszt jegyzett. Az isztambuli együttes ezt megelőzően 2008 októberében kapott négy gólt török bajnoki mérkőzésen.

ANGLIA, CHAMPIONSHIP
30. FORDULÓ

Brighton and Hove Albion–Brentford 3–0

BELGIUM. 25. FORDULÓ
Mechelen–Anderlecht 2–2

HOLLANDIA. 22. FORDULÓ
Excelsior–Willem II 0–0

NÉMETORSZÁG, BUNDESLIGA 2.
20. FORDULÓ

Kaiserslautern–Union Berlin 2–2
Bochum–Freiburg 2–0
Sandhausen–Paderborn 1–0

OLASZORSZÁG, SERIE B, 25. FORDULÓ
Bari–Crotone 2–3

PORTUGÁLIA. 21. FORDULÓ
Belenenses–Benfica 0–5

TÖRÖKORSZÁG. 20. FORDULÓ
Osmanlispor–Sivasspor 4–0
Antalyaspor–Fenerbahce 4–2

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik