Eurofutball: a negyeddöntőben bukott el Kovács csapata

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.09.22. 23:24
A Norvég Kupában az elődöntőbe jutásért játszott Kovács Péter csapata, a Sandefjord, ám végül elbukott.

A másodosztályú Sandefjordnak (a bajnokságban jelenleg 2.) egy szintén második ligás alakulat, a Kongsvinger volt az ellenfele, és a hedmarkiak 2–1-re nyertek hazai pályán. Kovács Péter hátránynál, a 75. percben állt be csereként. Az elődöntőbe a Kongsvinger mellett a Bodö/Glimt, a Rosenborg és a Strömsgodset jutott be. Kovács Péter hátránynál, a 75. percben állt be csereként. Az elődöntőbe a Kongsvinger mellett a Bodö/Glimt, a Rosenborg és a Strömsgodset jutott be.

A svájci bajnokságban a negyedik helyre előlépő Lugano 2–0-ra legyőzte a hetedik Grasshopperst. A hazaiaknál Vécsei Bálint nem volt a keretben.

A Bundesliga 2.-ben az 1860 München 2–2-t játszott a St. Pauli vendégeként, a müncheni csapat így a 9., ellenfele a 14. helyen áll hat forduló után. A vendégeknél továbbra is lábadozik a sérült Simon Krisztián. A müncheniek kétszer is egyenlítettek a meccsen, a 20 éves Victor Andrade pedig gyorsan megtöltötte a jegyzőkönyvet: a 76. percben, 2–1-nél állt be, egy perccel később gólt szerzett, rá egy percre pedig már sárga lapja is volt.

A Lengyel Kupában a Chojniczanka Chojnice 3–0-s sikerrel kiütötte a Slaskot a nyolcaddöntőben. A wroclawiaknál Mervó Bence nem kapott bevetést a kispadról.

Korhut Mihály gólt szerzett az izraeli Toto Kupában, erről bővebben itt!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik