Eurofoci: három éve hőssé vált a BL-ben, most kudarcot él át

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.28. 09:16
Kiesett a Premjer-Ligából, vagyis az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságból a Kubany Krasznodar. A hazai pályán aratott 1–0-s győzelem után az osztályozó visszavágóján idegenben 2–0-ra kikapott a Tom Tomszktól.

A Kubany Krasznodarban végigjátszotta a mérkőzést Felipe Santana, aki a 2012–2013-as szezonban még a Borussia Dortmund alkalmazásában állt, és a Málaga elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján (3–2) a 93. percben győztes gólt szerzett, továbbjuttatva ezzel csapatát a legjobb négy közé. A brazil futballista a Bayern Münchennel szemben elveszített döntőben (2013. május 25.) a kispadon ült. Ennek már több mint három éve…Felipe Santana, aki a 2012–2013-as szezonban még a Borussia Dortmund alkalmazásában állt, és a Málaga elleni Bajnokok Ligája-negyeddöntő visszavágóján (3–2) a 93. percben győztes gólt szerzett, továbbjuttatva ezzel csapatát a legjobb négy közé. A brazil futballista a Bayern Münchennel szemben elveszített döntőben (2013. május 25.) a kispadon ült. Ennek már több mint három éve…

FELIPE SANTANA (LESRŐL SZERZETT) GYŐZTES GÓLJA A MÁLAGA ELLEN

Az élvonaltól búcsúzó Kubany Krasznodar keretének tagja a 2008-as Eb-n a torna álomcsapatába beválasztott Roman Pavljucsenko, valamint Andrej Arsavin is a csapattal kezdte meg a szezont, de vele februárban szerződést bontottak.

A másik osztályozós párharcban az Anzsi Mahacskala kettős győzelemmel vívta ki a bennmaradást a Volgar Asztrahannyal szemben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik