Észak-Írország: visszatér a válogatottba a róla szóló dalról elhíresült csatár

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.14. 22:18
Visszatér az északír labdarúgó-válogatottba Will Grigg, az angol harmadosztályban szereplő Sunderland támadója. A 27 éves támadó neve sokak számára onnan lehet ismerős, hogy a szurkolók az egyik ikonikus, 1990-es évekbeli sláger dallamára dalt írtak róla.

Michael O’Neill szövetségi kapitánynál az előző válogatott szünetben nem kapott behívót a 12-szeres válogatott támadó, ám az észtek és a fehéroroszok elleni Európa-bajnoki selejtezőkre mégis behívta.

Will Grigg a 2016-os Európa-bajnokság előtt szerzett ismertséget. Az egész onnan indult, hogy korábbi klubja, a Wigan egyik szurkolója egy dalt költött róla a Freed From Desire című sláger alapjaira, amit az északír szurkolók is átvettek az Eb alatt, amelyen egyébként Grigg egy percet sem játszott. A drukkerekről készült felvételek bejárták a világot, amivel közönségkedvenccé vált a 27 éves támadó.

Íme közülük néhány:

 

Will Grigg's on Fire - Best Football Chant Ever

Wigan Athletic fans singing the best football chant ever


 

 

The best "Will Grigg's on fire" chant ever

Uploaded by ItsBks on 2016-06-28.


 

 

Northern Irish Fans sing on "WILL GRIGGS ON FIRE" in the EK 2016 1/16 finals

On 25th of June there was the match between Wales and Northern-Ireland. The Waleshmen won win 1-0 made in the 75' minute. But the northern irish man never stopped singing. Beautiful people


 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik