Eredivisie: Némethék viharos meccsről csentek pontot

Vágólapra másolva!
2013.01.26. 22:54
Németh Krisztián csapata, a Roda 2–2-es döntetlent harcolt ki a Den Haag otthonában a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Eredivisie) 20. fordulójának szombati játéknapján. A tabella veszélyes zónájából menekülni igyekvő Roda immár öt forduló óta veretlen.

Németh Krisztián csereként beállva 13 percet töltött a pályán a Rodában, amely Mark-Jan Fledderus 88. percbeli góljával érte el a 2–2-es döntetlent. Kádár Tamás nem játszott a Rodában a mindkét oldalon egy-egy kiállítást, a Rodának a második félidőben félórányi emberhátrányt hozó mérkőzésen. Horváth Gábor sérült, nem játszott a Den Haagban.Németh Krisztián csereként beállva 13 percet töltött a pályán a Rodában, amely Mark-Jan Fledderus 88. percbeli góljával érte el a 2–2-es döntetlent. Kádár Tamás nem játszott a Rodában a mindkét oldalon egy-egy kiállítást, a Rodának a második félidőben félórányi emberhátrányt hozó mérkőzésen. Horváth Gábor sérült, nem játszott a Den Haagban.

A magyar utánpótlás-válogatott Otigba Kenneth kispados volt a Zwolle otthonában 1–1-et játszó Heerenveenben, míg a korábbi magyar szövetségi kapitány, a jelenleg Waalwijk edzőjeként dolgozó Erwin Koeman bocsánatot kért csapata szurkolóitól a „botrányos" teljesítményért, amely 4–0-s hazai vereséget eredményezett a NAC ellenében.

A PSV 5–1-es idegenbeli győzelemmel visszavette az első helyet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik