HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.08.21 11:14 Frissítve: 2018.08.21 11:38

Edzősors: Wenger Korzikán töltődik fel, még nem döntött jövőjéről

Huszonkét év után hagyta el az Arsenalt Arsene Wenger, aki most Korzikán élvezi szabad napjait. A 68 esztendős francia szakember még nem tudja, hol folytatja pályafutását.

HIRDETÉS
Wenger Korzikán piheni ki az elmúlt 22 évet (Fotó: Corse Matin)

 

„Úgy döntöttem, hogy nem döntök – idézi a korzikai Corse-Matin Arsene Wengert, aki májusban 22 év után távozott az Arsenal éléről. – Olyan sokáig voltam rabja a futballnak, hogy elhatároztam, szeptemberig nem gondolok a jövőmre. A szabadság jobb, mint gondoltam. Ha olyan sokáig vagy elfoglalt, mint én, joggal tartasz az ürességtől. Szerencsére hamar alkalmazkodtam az új életemhez. Rengeteget sportolok, jókat eszek a barátaimmal, sokat beszélgetek, órákig üldögélek a tengert vizslatva és minden nap olvasok.”

Wenger többek között azt is elárulta, hogy korábbi játékosa, Thierry Henry örömmel elvállalná a Bordeaux vezetőedzői posztját, miután a francia klub felfüggesztette Gustavo Poyetet.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

2018.09.14 08:44:37

Minden más foci BORBOLA BENCE

„Erwin imádta a munkáját, éjt nappallá téve csak a magyar válogatottról beszélt.”

HIRDETÉS
HIRDETÉS