Edzősors: Storck nem kapott konkrét ajánlatot a Genktől

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2019.08.03. 08:31
null
Bernd Storck belga topcsapathoz vágyott, végül állás nélkül maradt (Fotó: AFP)
A belga sajtóban Bernd Storckot tartják a nyári edzőkeringő egyik nagy vesztesének, a német szakember ugyanis állás nélkül maradt, miközben az összes élvonalbeli klubnál megtalálták új szakvezetőjüket.

 

Storcknak nagyon jó idénye volt a Mouscronnal, melynek kispadjára akkor ült le, amikor a klub reménytelennek tűnő helyzetben a belga első osztály utolsó helyén állt. A korábbi magyar szövetségi kapitány összeszedte a csapatot, a Mouscron kényelmesen bent maradt az élvonalban.

Storckot marasztalták, de közben több topklub is szívesen alkalmazta volna, köztük a Genk, ezért a német nemet mondott a hosszabbításra. Csakhogy végül mindenhol kinevezték az új edzőt – a Mouscronnál és a Genknél is –, s egyiküket sem Bernd Storcknak hívták.

A Het Nieuwsbladnak Storck elárulta, konkrét ajánlatot egyszer sem kapott.

„Több belga topcsapattal is tárgyaltam, az egyik a Genk volt. Egy asztalnál ültem az igazgatójukkal, aki azonban egyszer sem tett konkrét ajánlatot. Pedig jó lett volna a Bajnokok Ligájában szereplő gárdánál edzősködni, mint ahogy régi álmom az is, hogy a Bundesligában legyek edző” – mondta Storck, aki várhatóan nem sokáig marad állás nélkül, a Mouscronnál ugyanis bebizonyította, hogy klubcsapatnál is képes remek munkát végezni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik