HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2016.04.10 11:54 Frissítve: 2016.04.10 13:01

Edzősors: Mourinho nagyon meglepő helyről kapott felkérést

Hónapok óta zajlik a találgatás, hogy hol folytatja pályafutását a Chelsea-től decemberben kirúgott José Mourinho.

HIRDETÉS

 

 

Az 53 éves portugál vezetőedző neve legtöbbször a Manchester Uniteddel kapcsolatos hírekben bukkant fel, de hivatalos megerősítésig még semelyik oldalról nem jutott el a történet.

Mourinho nem kapkod, türelmesen várja az ideális lehetőséget, erről ő maga is beszélt több alkalommal. Minden bizonnyal az elmúlt hónapokban rengeteg megkeresést kapott.

Akad köztük egészen meglepő, erre Jorge Mendes, a szakember ügynöke szolgált bizonyítékkal. A menedzser az AP hírügynökségnek küldött levelében arról tájékoztatott, hogy a Szíriai Labdarúgó-szövetség kereste meg José Mourinhót azzal a céllal, hogy leültessék a szíriai válogatott kispadjára.

Mourinho természetesen – de tisztelettel – visszautasította a felkérést.

„Ügyfelemet megtisztelte a megkeresés, de jelen helyzetben nem tudta azt elfogadni” – írta Jorge Mendes levelében.

A szíriai labdarúgó-válogatott még soha nem szerepelt világbajnokságon, a legfrissebb FIFA-világranglistán a 110. helyet foglalja el. A 2018-as vb ázsiai selejtezőben még ott van a kijutásért harcban álló 12 nemzet között.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.11.14 15:52:32

Minden más foci BOROS MIKLÓS (Kolozsvár)

A Gazeta Sporturilornak a magyar kormány megerősítette, közvetlenül támogatja a klubokat.

2018.11.13 22:00:01

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

ALAPVONAL. Nagy átka ez a flancos játékvezetői reform a világ labdarúgásának. A fene nagy digitalizálással, a túlszabályozás miatt az unalom gödrébe taszajtják a játékot.

2018.11.12 01:06:12

Minden más foci BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Sportlapban talán furán hat e párhuzam, de egyszer csak úgy éreztem, Varga Zoltán lénye leginkább Antigonét tükrözi vissza.

HIRDETÉS
HIRDETÉS