nemzetisport.hu 2019.03.24 11:05 Frissítve: 2019.03.24 11:05

Edzősors: José Mourinho már tudja, hogy mit nem akar

Tavaly decemberében menesztette a Manchester United menedzserét, José Mourinhót, aki azóta saját bevallása szerint négyből három ajánlatot is visszautasított, de már tökéletesen tisztában van vele, hogy mikor szeretne visszatérni a kispadra.

 

Három hónapja van munka nélkül a portugál (Fotó: AFP)

José Mourinho azt állítja, készen áll arra, hogy a nyáron visszatérjen a klubfutball világába, de egyelőre vár a megfelelő projektre, amelyhez az ő szakértelmére lesz szükség.

„Szeretnék júniusban újra leülni egy klub kispadjára, és végigvinni egy teljes előszezont. Azt nem tudom még, hogy ez melyik klub élén történhet meg velem, de azt egészen biztosan tudom, hogy mit nem akarok csinálni: noha klubot nem tudok még megnevezni, azt tudom, hogy milyen fajta munkát szeretnék végezni” – fogalmazott Mourinho.

Mourinhót legutóbb a Real Madriddal hozták össze. Zinédine Zidane visszatérése előtt pletykáltak a visszatéréséről, ám ahogy az 55 éves szakember fogalmazott: „semmit nem sajnál”.

Amikor a portugál trénert arról faggatták, lehetséges, hogy szövetségi kapitányként vállaljon szerepet a következő világbajnokságon, viszonylag egyértelmű választ adott.

„Nem hiszem, hogy ez megtörténne. Szeretem a napi munkát, a sok versenysorozatot, a sok mérkőzést. Egyértelműen kijelenthetem, hogy nem akarok kilépni a klubfutball világából. Jelenleg is készülök a következő megmérettetésre, képezem magam, és várom a következő lehetőséget” – jelentette ki Mourinho.

 

 

2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát.

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.

2019.12.02 23:44:28

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Szívfájdalmamra nem találtam az idén alapított Jasin-díjra jelöltek között az RB Leipzignél légióskodó Gulácsi Péter nevét...

2019.12.02 17:14:40

Minden más foci HATÁR DÁVID

A legjobb női játékos Rapinoe lett, Matthijs de Ligté a Kopa-díj, Alissoné az első Lev Jasin-trófea.

2019.11.27 09:37:23

Minden más foci GELEI JÓZSEF

„Az afrikai gyerekek nem is álmodhatnak olyan körülményekről, amilyenek Győrben vagy Kispesten vannak.”