Edzősors: „Mourinho angol, olasz és spanyol gárdákkal sem tárgyal”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.28. 14:50
Jorge Mendes, José Mourinho ügynöke elárulta, ügyfele jelenleg angol, olasz és spanyol csapatokkal sem tárgyal a jövőjéről.

José Mourinho – akit a Chelsea december közepén menesztett – jelenleg Brazíliában tartózkodik, ám Jorge Mendes, a portugál szakember ügynöke Gianluca Di Marzio olasz újságírónak elmondta, hogy 52 esztendős ügyfele angol, olasz és spanyol csapattal sem áll tárgyalásban, noha a trénert összeboronálták már a Manchester Uniteddel, a Real Madriddal, a Romával, sőt, még az angol válogatottal is!a Chelsea december közepén menesztett – jelenleg Brazíliában tartózkodik, ám Jorge Mendes, a portugál szakember ügynöke Gianluca Di Marzio olasz újságírónak elmondta, hogy 52 esztendős ügyfele angol, olasz és spanyol csapattal sem áll tárgyalásban, noha a trénert összeboronálták már a Manchester Uniteddel, a Real Madriddal, a Romával, sőt, még az angol válogatottal is!

„José most Brazíliában van, majd meglátjuk, mi történik, ha visszajön – reagált Mendes. – Hogy visszatér-e Olaszországba? Jelen pillanatban nem tárgyalunk sem olasz, sem angol, sem spanyol együttesekkel. Most az a lényeg, hogy nyugodt maradjon, semmi miatt se aggódjon, mert ő a világ legjobb edzője.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik