Edzősors: így akarja elkerülni Storck a kiesőzónát új klubjával

Vágólapra másolva!
2018.09.04. 12:01
Mint ismert, a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Royal Mouscronnál folytatja edzői pályafutását Bernd Storck, a magyar válogatott korábbi kapitánya, aki egy plusz egy éves szerződésben egyezett meg a klubbal.

Azt akarom látni, hogy a pályán mindenki mozog, támadásban és védekezésben is. Így kerülhetünk el a kiesőzónából, biztos vagyok benne, hogy ez összejön. Jó játékosok vannak a csapatban. Fegyelmezett csapatot akarok látni minden pillanatban, edzésen és meccsen. Összpontosításra van szükség a tréningeken, hogy az összecsapásokon kijavítsuk a hibákat. Abba kell hagyni a labdák felívelését és a talajon kell játszanunk” – mondta új csapatánál Strock.

A belga bajnokságot hat vereséggel (10 kapott és mindössze 2 szerzett góllal) kezdő, így jelenleg sereghajtó Mouscron csütörtök délelőtt jelentette be, hogy a szerződést bontott a csapatot február óta irányító vezetőedzővel, Frank Defays-vel. Az utódjaként a válogatott másik korábbi kapitánya, Georges Leekens is képben volt, de végül Storcké lett az állás.Azt akarom látni, hogy a pályán mindenki mozog, támadásban és védekezésben is. Így kerülhetünk el a kiesőzónából, biztos vagyok benne, hogy ez összejön. Jó játékosok vannak a csapatban. Fegyelmezett csapatot akarok látni minden pillanatban, edzésen és meccsen. Összpontosításra van szükség a tréningeken, hogy az összecsapásokon kijavítsuk a hibákat. Abba kell hagyni a labdák felívelését és a talajon kell játszanunk” – mondta új csapatánál Strock.

A belga bajnokságot hat vereséggel (10 kapott és mindössze 2 szerzett góllal) kezdő, így jelenleg sereghajtó Mouscron csütörtök délelőtt jelentette be, hogy a szerződést bontott a csapatot február óta irányító vezetőedzővel, Frank Defays-vel. Az utódjaként a válogatott másik korábbi kapitánya, Georges Leekens is képben volt, de végül Storcké lett az állás.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik