Edzősors: „Hiányzik a futball” – Mourinho elárulta, mikor térne vissza

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.24. 16:36
José Mourinho a hetet Szingapúrban tölti, az ázsiai országban is hatalmas az érdeklődés a Chelsea által decemberben menesztett portugál szakember körül.

Mourinho többek között ellátogatott egy iskolába is, ahol beszélt a jövőjéről és a Manchester Unitedról szóló pletykákról is.Mourinho többek között ellátogatott egy iskolába is, ahol beszélt a jövőjéről és a Manchester Unitedról szóló pletykákról is.

„Igen, hiányzik a futball. Ha holnap vissza kéne térnem, természetesen visszatérnék. Ennek ellenére úgy érzem, bölcsebb nem kapkodni, nyugodtnak maradni, és várni a megfelelő lehetőségre” – nyilatkozta Mourinho.

„Számomra a legjobb forgatókönyv az lenne, ha a nyáron vágnék bele egy új projektbe a következő klubomnál” – tette hozzá.

Az angol sajtó szinte biztosra veszi, hogy Mourinho váltja Louis van Gaalt a Manchester United kispadján, és ezt néhány héttel ezelőtt Bedy Moratti is megerősítette. „Mourinho boldog, mert Manchesterbe megy" – találta mondani az Internazionale igazgatója. Ezt Mourinho nem erősítette meg Szingapúrban.

„Az igazság az, hogy jelen állás szerint nincs állásom, és boldog munkanélküli vagyok. Vicces történeteket produkál az élet. Én vagyok az angol bajnok, még sincs edzői állásom.”

„Rengeteg pletykát halottam az elmúlt időben. Egyik nap azt írják, hogy Kínába megyek, a következő nap pedig azt, hogy Olaszországba. Most itt vagyok, holnap talán arról szólnak a hírek, hogy szingapúri szövetségi kapitány leszek” – viccelődött a portugál, akit természetesen a Manchester Unitedról is megkérdeztek.

„Ez most az egymillió dolláros kérdés. Senki sem tudja a választ, én is azok közé tartozom, akiknek fogalmuk sincs erről a kérdésről” – felelt diplomatikusan.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik