Edzősors: Csak egy megfelelő csapat kedvéért térnék vissza – Mourinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.04.03. 10:26
null
José Mourinhót egyelőre nem kínozza a munkanélküliség (Fotó: AFP)
José Mourinho nem kapkod a visszatéréssel. A Manchester Unitedtól decemberben menesztett portugál tréner kijelentette: legkorábban nyáron szeretne újra kispadra ülni, most pedig kiélvezi, hogy a futballon kívül végre másra is jut ideje.

 

Decemberi kirúgása óta több klubbal, a Real Madriddal, a Bayern Münchennel, a Benficával és a Portóval is szóba hozták José Mourinhót, akinek talán a madridi együttes kispadjára lehetett volna a legjobb esélye – ha a spanyol csapat játékosai nem Zinédine Zidane mellett lobbiznak.

„Hiányzik az edzősködés, de korántsem annyira, hogy szenvedjek emiatt. Végre van időm arra, hogy más dolgokkal is foglalkozzak. Hogy őszinte legyek, nyártól azért szeretnék visszatérni, annál hamarabb viszont nem. Ezt már korábban eldöntöttem, és nyáron is csak olyan csapat miatt állnék munkába, amely olyan sorozatokban versenyez, melyek szintén motiválók számomra” – jelentette ki Mourinho, akitől megkérdezték, el tudja-e képzelni magát például portugál szövetségi kapitányként.

Fernando Santos irányításával a címvédő Portugália csupán két döntetlennel kezdte meg a 2020-as Európa-bajnokságra vezető selejtezősorozatot.

„Fernandónak semmi oka az aggodalomra, a következő időszakban nem hinném, hogy szóba jönne számomra a portugál kispad. Ráadásul nagyon jó barátok is vagyunk” – idézi Mourinhót a goal.com.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik