Dinamo: Dzsudzsákék újdonsült „csékája” sajnálja az ikszet

Vágólapra másolva!
2013.03.18. 07:49
A Dinamo Moszkva 1–1-es döntetlent játszott a Kubany Krasznodar ellen az orosz labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában. Amellett, hogy a Premjer-liga 21. köréig kellett várni a fővárosiak első döntetlenjére a pontvadászatban, azért is érdekes volt az összecsapás, mert először viselhette a Dinamo csapatkapitányi karszalagját Alekszandr Kokorin.

„Kicsit aggódtam a meccs előtt, de aztán ez gyorsan elmúlt. Nagy megtiszteltetés ez számomra, hogy őszinte legyek, elég váratlanul ért” – nyilatkozta a támadó, aki kedden ünnepli a 22. születésnapját.

Kokorin „csékáként” góllal tette emlékezetessé a debütálását, ám a találat mellett is volt egy nagy lehetősége, amikor Dzsudzsák Balázs beadását nem sikerült értékesítenie. „Igen, az nagy helyzet volt, de Dzsudzsák keresztlabdájánál először nem hittem, hogy eljuthat hozzám a labda, és amikor pedig felugrottam, már túl késő volt.”

„Jó lett volna nyerni, és folytatni a győzelmi sorozatunkat. Vezettünk is, de túl gyorsan engedtük egyenlíteni a Kubanyt, pedig Dan Petrescu edző figyelmeztetett minket a gólszerző Ibrahima Baldéra, így végül döntetlenre végeztünk, amire a szezonban még nem volt példa” – mondta Kokorin a meccsről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik