Dinamo: az Ajax is bejelentkezett a spanyol tehetségért

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2019.08.16. 12:32
null
Topklubok versengenek Dani Olmóért (Fotó: Szabó Miklós)
Olasz sajtóhírek szerint a holland élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Ajax közel áll ahhoz, hogy átigazolja a Dinamo Zagreb spanyol tehetségét, Dani Olmót.

 

Nicolo Schira, a La Gazzetta dello Sport olasz újságírójának bejegyzése szerint a holland klub nagyon közel került ahhoz, hogy nyélbe üsse az üzletet. Az Ajax 22 millió eurót ajánlott Dani Olmóért, ám ha valaki kevesellné az összeget a Ferencváros elleni párharcban is kiemelkedő teljesíményt nyújtó játékosért, a középpályás eladása esetén az Ajaxnak járó összeg 40 százalékát a Dinamo Zagreb kapná meg.

A 21 éves támadó középpályás nemcsak az Ajax, hanem a Bayern München, az Arsenal, valamint a Borussia Dortmund figyelmét is magára irányította a teljesítményével, ám a topklubok helyett a fejlődésének talán a holland klub választása bizonyulna a legjobb döntésnek.

A váltás még valószínűleg várat magára, legalább a Bajnokok Ligája-playoffig, hiszen ha a Dinamo Zagreb feljut a legrangosabb európai kupasorozat főtáblájára, akkor nem biztos, hogy elengedné legjobbját, továbbá Olmo számára is óriási kiugrási lehetőséget biztosítana.

A játékosról írt portrénkat ITT olvashatja el.

Frissítés:
Órákkal később egy holland újságíró, Mike Verweij cáfolta azokat a híreket, melyek szerint az Ajax érdeklődik Dani Olmo iránt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik