Dárdai tippjei: Nyer a Fradi és a Vidi!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.01.01. 01:01
Már csak néhány forduló van hátra az európai futballidényből, a főbb kérdések már eldőltek, de azért találhatóak érdekesnek ígérkező mérkőzések a különböző bajnokságokban. A Betclic magyar nagykövete, Dárdai Pál négy mérkőzés megtippelésében segít a hétvégére. Ha NB I-re fogad, Bajnoki Hajrá promóciónkban 100 000 Ft-ot nyerhet!

A legizgalmasabb derbiket éppen itthon, a magyar NB I-ben rendezik vasárnap, amikor a bajnoki címvédő Debrecen fogadja a tavalyelőtti bajnok Videoton csapatát, majd rögtön utána a szinte biztos bajnok Győri ETO fogadja a friss Ligakupa-győztes Ferencváros gárdáját.

„A Loki a szezon végére látványosan visszaesett, míg a Videotonnak létfontosságú a három pont megszerzése ahhoz, hogy megszerezze az ezüstérmet, így fehérvári sikert várok Debrecenben is" – mondta ezekről a mérkőzésekről Dárdai.

"A Győr–Ferencváros rangadó már érdekesebbnek ígérkezik. Szurkolok az ETO-nak, hogy legyen meg a bajnoki cím, ennek ellenére a játékukat nem tartom elég attraktívnak. Ezzel szemben a Ferencváros Ricardo Moniz vezetésével nagyon színvonalas és élvezhető játékot játszik.

Ha tehetem, tavasszal mindig megnéztem a fővárosi zöld-fehérek mérkőzését akár tévében, akár a helyszínen. Ráadásul a Fradinak elengedhetetlen a három pont ahhoz, hogy megőrizzék esélyüket a dobogós hely megszerzésére. Győrben is Ferencváros sikert várok.”

A Vidi sikere 2,45-ös, míg a Fradi győzelme 3,60-as szorzóval fogadható a Betclic honlapján.

A pályafutása nagy részében Németországban légióskodó és most ott edzőként dolgozó Dárdai másik két tippje a német bajnokságból való, ahol a Bajnokok Ligája-döntős csapatok mérkőzéséről beszélt a volt berlini focista.

„A Wolfsburgba látogató Dortmund és az Augsburgot fogadó Bayern München is begyűjti a három pontot" – jósolta Pali.

"Annak ellenére, hogy a bajnokság már lefutott, ez a két csapat akkora lendületben van, hogy nem fogják kiengedni a győzelmet a kezükből. Múlt héten az egymás elleni mérkőzésen is látható volt, hogy nincs tét nélküli mérkőzés a két csapat számára.”

A Dortmund idegenbeli sikere 1,75, míg a bajorok hazai győzelme 1,18-as szorzóval szerepel a kínálatban.
A 61-szeres válogatott labdarúgó tippjei kombináltan 18,21-szeres pénzzel fogadható meg a Betclic honlapján.

Szurkoljon és fogadjon Ön is Dárdai Pállal a Betclic oldalán!
Ha új ügyfelünk, és még nem kötött fogadást, akkor használja ki a Cashbacket, visszakaphatja vesztes tétjét 11 000 Ft-ig!

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik