HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2018.07.19 10:16 Frissítve: 2018.07.19 10:39

DAC: Marco Rossi utódja megcélozza a bajnoki címet

Mint beszámoltunk róla, a Dinamo Tbiliszi elleni El-selejtezőn még a magyar szövetségi kapitánnyá kinevezett Marco Rossi, azonban a hétvégi bajnoki rajton már Peter Hyballa irányítja vezetőedzőként a dunaszerdahelyi labdarúgócsapatot. A klubhonlapon közölt hosszú interjúban a német szakember elmondta: szeretne a bajnoki címért harcolni a DAC-cal.

 

„Nekem fontos az, hogy ne egy olyan helyre érkezzek, ahol ezer szurkoló van csak kint, én meg kizárólag a pénzért vagyok ott. Ennek a klubnak megvan a víziója és a jó labdarúgói is, akik közül rengetegen fiatalok. A szurkolókról szintén nagyon jó véleménnyel vagyok” – összegezte eddigi tapasztalatait Hyballa.

Ami pedig a célokat illeti:

„Magasak az itteni elvárások, de én ezt szeretem, hiszen nem a hetedik helyért jöttem. A tavalyi szezont a harmadik helyen fejezte be a csapat, és mindig a javulásra kell törekedni. Marco remek munkát végzett, jó a csapat, így az első két hely valamelyikét célozzuk meg, hiszen ezért vagyok itt. Győztes mentalitású az edzői stáb, és szeretnénk fejlődést hozni az együttesbe. Harminc éve edzősködöm, és hiába beszélek folyamatosan a fejlődési folyamatról, ha a csapat közben minden meccset elveszít. Elindul egy folyamat, mely során kialakul a játékstílus, tempós futballal, mélységi labdákkal és sok küzdéssel. A szurkolókért is harcolnunk kell, és ha versenyben lehetnénk a bajnoki címért, az remek dolog lenne.”

A teljes interjút ide kattintva lehet elolvasni!

2019.01.18 14:21:42

Minden más foci nemzetisport.hu

Dárdait lecserélték, ma már ő cserél, Pogbának nem volt „őrült haja”, Valencia nem öregszik.

2019.01.17 22:29:34

Minden más foci SZELI MÁTYÁS

NS-VÉLEMÉNY. Ennek következményeit mindenkinek vállalnia kell.

2019.01.13 17:07:33

Minden más foci BACSKAI JÁNOS

TÉLI ÁTIGAZOLÁSOK. A 31 éves Fabregas mellett egy 36 esztendős bekk és egy harmincas szűrő is érkezett.