Csupasport: Kaká lefutotta élete első maratoniját Berlinben

V. SZ.V. SZ.
Vágólapra másolva!
2022.09.26. 20:32
null
Kaká a maratonon (Fotó: <a href="https://www.csupasport.hu/" target="_blank"><strong>csupasport.hu</strong></a>)
Kaká, a Real Madrid és a Milan egykori aranylabdás brazil középpályása Berlinben három óra negyven percen belül teljesítette élete első 42 kilométerét.


Kaká vasárnap Berlinben lefutotta élete első maratoniját. A Real Madrid és az AC Milan korábbi futballistája sohasem futott még 32 kilométernél többet egyszerre, és előzetesen 3 óra 40 percen belül akart célba érni. Sikerült is neki, hiszen 3:38:06 alatt futotta le a 42 kilométert.

„Már profi futballistaként is szerettem edzeni, de amikor visszavonultam, nem volt konkrét célom – mondta Kaká. – Brazíliában aztán beszéltem néhány olyan emberrel, aki rendszeresen futott, és 2019-ben úgy döntöttem, lefutom a maratonit. Eredetileg 2020-ban akartam, de a koronavírus-járvány ezt megakadályozta.”

A Csupasporton a Kakával készült beszélgetés mellett olvashatnak egy válogatást a hét legrosszabb kondigépről, amelyek helyett persze ajánlunk más, hatékonyabb módszereket, illetve egy interjút Kun Ádám háromszoros BMX-világbajnokkal, amiben többek között mesél a saját maga által kitalált trükkről is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik