Copa Sudamericana: óriási csata és egy gól a River-Bocán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.28. 08:00
null
A bocás Juan Forlín edzője, Rodolfo Arruabarrena tartóztatása ellenére úgy gondolta, teendője akad a rendőrökkel (Fotó: Reuters)
Egy gól döntött a River Plate javára a Boca Juniorsszal szemben a második számú dél-amerikai labdarúgó-sorozat, a Copa Sudamericana elődöntőjében rendezett Superclásicón.

 

A River az első mérkőzés gól nélküli döntetlenje után hazai pályán Leonardo Pisculischi találatával győzött, és bejutott a fináléba, amelyben a kolumbiai Atlético Nacional lesz az ellenfele.

A párharc könnyen alakulhatott volna másként is, de hiába végezhetett el már a 4. percben büntetőt Emmanuel Gigliotti a vendégek részéről, a River kapusa, Marcelo Barovero hárított.

A bajnokságban a Racing mögött a 2. helyen álló hazaiak edzője, Marcelo Gallardo számára óriási érzelmi viharokat hozott a mérkőzés, hiszen kedden veszítette el az édesanyját.

A kilenc sárga lapot és a 95. percben Daniel Díaz (Boca) kiállítását hozó meccs hatalmas feszültségben ért véget, a lefújás után kisebb csetepaté alakult ki a pályán, amely miatt a rendőröknek is közbe kellett avatkozniuk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik