Copa América: Messi kedves gesztussal lepte meg Dybalát

Vágólapra másolva!
2019.07.09. 09:54
null
Lionel Messi és Paulo Dybala gólöröme a Chile elleni bronzmeccsen (Fotó: AFP)
A labdarúgó Copa América bronzmérkőzése után Paulo Dybala beszélt arról, hogy Lionel Messi szerencsekarkötőt adott neki a Chile elleni találkozó előtt.

 

Paulo Dybala a Chile elleni, 2–1-re megnyert bronzmérkőzésen az argentinok második gólját szerezte, és kulcsszerepet vállalt abban, hogy Argentína a harmadik helyen végzett.

A találkozó után a Juventus támadójával készült rövid interjúból kiderült, hogy Lionel Messi még az öltözőben lepte meg egy kis ajándékkal.

„Messi nekem adta a piros karkötőjét, hogy szerencsét hozzon. Ez így is lett, hiszen meglőttem az első gólomat tétmérkőzésen a válogatottban”mondta Paulo Dybala.

Lionel Messi az egész Copán nem volt megelégedve a játékvezetéssel, szerinte a bírók végig a braziloknak kedveztek, ezért pedig súlyos büntetést kaphat a Dél-amerikai Labdarúgó-szövetségtől (CONMEBOL). A bronzmeccsen egyébként a Barcelona klasszisát kiállították, miután Gary Medellel összeszólalkozott, végül azonban nélküle is sikerült behúzni a harmadik helyett az argentin válogatottnak.

COPA AMÉRICA, BRAZÍLIA
A 3. HELYÉRT
Argentína–Chile 2–1
(Agüero 12., Dybala 22., ill. Ar. Vidal 59. – 11-esből)
Kiállítva: Messi, ill. Medel (mindkettő a 37. percben)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik