Copa América: fogynak a brazilok, megvan a hatodik hiányzó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.06.02. 21:31
Luiz Gustavo, a Wolfsburg és a brazil válogatott középpályása személyes okokra hivatkozva lemondta a szereplést, így nem lesz ott a június harmadikán kezdődő Copa Américán.

A 28 esztendős futballista a hatodik olyan játékosa a braziloknak, aki valamilyen okból kifolyólag kikerült a keretből. Korábban Rafinha, Ederson (mindkettő izomsérülés), Ricardo Oliveira (térdsérülés), Douglas Costa (combizomsérülés), majd a Costa helyére behívott Kaká (ugyancsak combizomsérülés) is kidőlt különböző sérülések miatt.

Szintén a brazil válogatottal kapcsolatos hír, hogy a csapatkapitány Miranda is megsérült a szerdai tréningen, az ő szerepléséről csütörtökön döntenek a brazil válogatott orvosai.

A brazilok amerikai idő szerint június 4-én, Ecuador ellen kezdik meg szereplésüket a Copa Américán, a végleges keretet péntekig kell kihirdetnie Dunga szövetségi kapitánynak.

A BRAZIL KERET A COPÁRA
KAPUSOK:
Alisson (Internacional), Diego Alves (Valencia), Marcelo Grohe (Gremio)
VÉDŐK: Daniel Alves (Barcelona), Fabinho (Monaco), Filipe Luis (Atlético Madrid), Douglas Santos (Atlético Mineiro), Miranda (Inter), Gil (Santung Luneng), Marquinhos (Paris SG), Rodrigo Caio (Sao Paulo)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Elias (Corinthians), Casemiro (Real Madrid), Lucas Moura (Paris SG), Renato Augusto (Kuoan), Philippe Coutinho (Liverpool), Lucas Lima (Santos), Willian (Chelsea), Ganso (Sao Paulo), Walace (Gremio)
TÁMADÓK: Hulk (Zenit), Jonas (Benfica), Gabriel (Santos)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik