Ciprus: a korábbi fradista visszatér az Omoniához

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.12.30. 19:47
André Schembri hamarosan újra a ciprusi labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő Omonia Nicosiát erősíti – tudósítanak helyi portálok.

A korábban a Ferencvárosban is futballozó André Schembri nemrégiben családi okokra hivatkozva szerződést bontott a német második ligás FSV Frankfurttal, és egy ideje újra az őt nyáron útjára bocsátó Omoniánál edz. Már csak a játékengedélye megérkezésén múlik, hogy a máltai csatár ismét pályára léphessen a zöld-fehéreknél.André Schembri nemrégiben családi okokra hivatkozva szerződést bontott a német második ligás FSV Frankfurttal, és egy ideje újra az őt nyáron útjára bocsátó Omoniánál edz. Már csak a játékengedélye megérkezésén múlik, hogy a máltai csatár ismét pályára léphessen a zöld-fehéreknél.

Hamarosan újra játszhat az Omoniában egy másik korábbi fradista, a brazil születésű Leandro is, aki tavaszi súlyos térdsérülése után nyolc hónapot hagyott ki.

„Úgy érzem most magam, mint egy kisgyerek, aki a karácsonyi ajándékát bontogatja – kommentálta Leandro az orvosoktól „kapott" zöld jelzést. – Egy labdarúgónak nagyon nehéz megélnie egy ilyen hosszú kihagyást. Türelmesnek kell lennem, hogy sikeres legyen a visszatérés."

A bajnokság ötödik helyén álló Omonia a negyedik helyezett AEK Larnaca vendége lesz a legközelebbi fordulóban, szombaton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik