Chile: Vidal bejelentette, mikor vonul vissza a válogatottól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.09.06. 14:59
Arturo Vidal, a Bayern München játékosa rövidesen lezárja válogatottbeli karrierjét Chile színeiben – jelentette be Instagram-oldalán.

Nem futballtörténelme legszebb napjait éli meg mostanság Chile: Paraguaytól 3–0-ra, Bolíviától 1–0-ra kapott ki a napokban a 2018-as oroszországi világbajnokság selejtezőjében, így csoportjában jelenleg a hatodik, és két meccsel a kvalifikáció vége előtt egy ponttal van lemaradva az ötödik helyen álló Argentínától (ez a pozíció pótselejtezőt ér).

Bár a hátralévő selejtező-fordulókban és magán a világbajnokságon – amennyiben Chile kvalifikálja magát – még számíthatnak Vidal játékára, 2018 nyarán a középpályás befejezi válogatottbeli pályafutását.

„Sajnálom az utóbbi két vereségünket! Mindent beleadtunk a pályán, de mégsem tudtunk nyerni. Továbbra is küzdeni fogunk, ám a hátralévő két találkozó és a világbajnokság az, ami számomra hátravan a válogatott színeiben. Köszönöm a rengeteg támogatást, amit az évek során kaptam” – írta Instagram-oldalán Vidal.

A középpályás eddig 97 meccsen lépett pályára hazája mezében, mely során összesen 23 gólt szerzett, és tagja volt a 2015-ben és 2016-ban Copa América-győztes csapatnak.

 

Perdón Chile por estás 2 derrotas!!! Dejamos todo en el campo pero no se pudo. Seguiremos peleando!!! 2 partidos y el mundial me quedan, gracias por tanto cariño en todos estos años!!!

31.7k Likes, 1,667 Comments - Arturo Vidal (@kingarturo23oficial) on Instagram: "Perdón Chile por estás 2 derrotas!!!Dejamos todo en el campo pero no se pudo. Seguiremos..."


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik