Chelsea-győzelem, PSG-henger, Real-fordítás - szombati videók

Vágólapra másolva!
2012.12.09. 08:59
Angliában megszakadt a Chelsea hét nyeretlen mérkőzést számláló sorozata, vitatott büntetőkkel tudott hazai pályán nyerni az Arsenal.A Bayern magabiztosan győzött az Augsburg vendégeként, míg a Dortmund alul maradt a Wolfsburggal szemben Diego remek teljesítményének köszönhetően. Franciaországban a PSG 4–0-ra hengerelt Ibrahimovic vezérletével az Evian ellen. A Serie A-ban a Roma 4–2-re tudott nyerni hazai pályán Totti hathatós közreműködésével. A spanyol labdarúgó-bajnokság 15. fordulójában a Real Madrid 3–2-re fordított a Valladolid ellen.

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 16. fordulójában, a Chelsea hét nyeretlenül megvívott bajnoki után Fernando Torres góljainak köszönhetően győzedelmeskedett a Sunderland otthonában . Az Arsenal két vitatott büntetővel hozta a három pontot hazai pályán Gera Zoltán csapata, a WBA ellen.

SUNDERLAND–CHELSEA 1–3

ARSENAL–WEST BROM 2–0

а 2-0 вby Futbol2101
A német Bundesligában a Borussia Dortmund hazai pályán került emberhátrányba, majd alulmaradt a remeklő Diego vezérelte Wolfsburg ellenében. A Bayern München, Augsburg elleni 2–0-s idegenbeli sikerével 14 pontosra növelte előnyét a címvédő dortmundiak előtt.

DORTMUND–WOLFSBRUG 2–3

AUGSBURG–BAYERN MÜNCHEN
A Ligue 1-ban utóbbi időben gyengélkedő PSG 4–0-ra nyert az Evian ellen, Ibrahimovic egy góllal és egy gólpasszal járult hozzá a sikerhez. A bajnokságban tizennegyedszerre volt eredményes a svéd csatár, ami egyben azt is jelenti, hogy csapata találatainak felét ő jegyezhette.

PSG–EVIAN 4–0
A Serie A-ban a 15. fordulót rendezik a hévégén, a szombati játéknapon az AS Roma a Fiorentinát fogadta és győzte le 4–2-re. A fővárosiak sikeréhez Francesco Totti tett hozzá a legtöbbet, ugyanis két góllal és egy gólpasszal járult hozzá csapata sikeréhez.

AS ROMA–FIORENTINA
Spanyolországban a Real Madrid nehezen tudott nyerni a Valladolid otthonában. A hazaiak a 22. percben megszerezték a vezetést, de a félidő vége előtt Mesut Özil találatával egyenlített a címvédő, majd a német középpályás a második félidőben ismét beköszönt, ezzel eldöntve a három pont sorsát.

VALLADOLID–REAL MADRID 2–3



















Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik