CFR: Rabszolgák vagyunk, ez elfogadhatatlan - Miriuta

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.02.05. 11:01
Miriuta László, a Győri ETO vezetőedzője már többször nyilatkozott előző klubja, a CFR szorult anyagi helyzetével és tartozásaival kapcsolatban – a fizetésképtelenséggel összefüggő, hét közepi bírósági és szövetségi fejlemények után a bzi.ro oldal ismét az ő szavait idézi.

„Elképzelni sem tudtam volna, hogy ilyesmi megtörténhet egy CFR-kaliberű klubbal – mondta Miriuta. – Nekem is tartoznak valamennyivel, ha megadják, megadják, ha nem, tartsák meg. De isten odafentről mindent lát. Nem lehet így szórakozni emberekkel, akik korrekten elvégezték a munkájukat, mindennap edzéseken vettek részt, meccseket nyertek és a második helyre vitték a csapatot.”

„Csak én tudom, mennyi munkámba került, hogy a csapat egységes maradjon, és hogy a lázadozó játékosok hajlandóak legyenek edzeni – utalt a volt kolozsvári tréner a fizetéselmaradások nyomán kialakult rossz öltözői hangulatra. – A romániai edzőket és labdarúgókat rabszolgáknak tekintik. Fizetés nélkül dolgoztatják őket. Elfogadhatatlan, ami a CFR-rel és más román klubokkal történik. Ez egy rossz vicc.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik