CFR Cluj: Sérgio Conceicao veszi át Vassék irányítását - sajtóhír

Vágólapra másolva!
2012.10.26. 19:32
Román lapértesülések szerint a jövőben Sérgio Conceicao irányítja a Vass Ádámot is foglalkoztató CFR Cluj labdarúgócsapatát. A 37 esztendős szakember jelenleg a portugál első osztályú Olhanense vezetőedzőjeként dolgozik.

A román sajtó beszámolója szerint Conceicao vasárnap érkezik Romániába, miután a mai napon, faxon már aláírta a szerződését. A korábbi portugál válogatott labdarúgó szombat este még az Olhanense trénereként a Moreirense ellen mérkőzik a portugál bajnokságban.

Conceicao feladata nem lesz más, minthogy a Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszába, valamint a román bajnokságban a dobogós helyek valamelyikére irányítsa a Vass Ádámot is soraiban tudó Clujt. Arról egyelőre nincs hír, hogy a 37 esztendős szakvezető mennyi időre kötelezi el magát a kolozsváriakhoz.

A román bajnokságban bukdácsoló, ám a Bajnokok Ligája H jelű csoportjának második helyén álló kolozsváriak szerdán jelentették be addigi vezetőedzőjük, Ioan Andone távozását, akinek helyére Alberto Cavasin tűnt az első számú jelöltnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik