Bulgária: a Vidi ellenfele 20-30 százalékot kiadva is nyert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.07.21. 19:31
Győzelemmel kezdte a bolgár bajnokságot a Ludogorec labdarúgócsapata, amely a Bajnokok Ligája második selejtezőkörében a Mol Vidi FC-vel találkozik.

A razgradi együttes a Renan – Cicinho, Moti, Rafael Forster, Natanael – Djakov, Lucas Sasha – Wanderson (Joao Paulo, 78.), Marcelinho (Swierczok, 63.), Misidjan (Lukoki, 74.) – Keserü összeállításban lépett pályára az Etar elleni találkozón (1–0), amelyen a győztes gólt Wanderson szerezte a harmadik percben.Renan – Cicinho, Moti, Rafael Forster, Natanael – Djakov, Lucas Sasha – Wanderson (Joao Paulo, 78.), Marcelinho (Swierczok, 63.), Misidjan (Lukoki, 74.) – Keserü összeállításban lépett pályára az Etar elleni találkozón (1–0), amelyen a győztes gólt Wanderson szerezte a harmadik percben.

A beszámolók szerint a Ludogorec még csak félgőzzel sem játszott, a hazai futballisták nagyjából 20-30 százalékot adtak ki magukból, de így is sokkal veszélyesebbek voltak a kapura, mint az Etar játékosai.

A Bajnokok Ligája második selejtezőkörében rendezendő Ludogorec–Mol Vidi FC mérkőzést szerdán 19 órától rendezik, míg a visszavágóra egy héttel később kerül sor Felcsúton.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik