Brazília: Ronaldo megvásárolna egy angol vagy spanyol klubot

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.23. 15:28
Annak ellenére, hogy a profi labdarúgástól 2011-ben visszavonuló Ronaldo sosem játszott Angliában, most könnyen lehet, hogy  a Championshipben, azaz az angol másodosztályban szereplő egyik csapat tulajdonosa lesz. Igaz, a sportvezetői babérokra törő korábbi csatár elmondása szerint az is elképzelhető, hogy a spanyol második vonalból választ csapatot.

„Azon gondolkodom, hogy vásároljak egy másodosztályú csapatot Spanyolországban vagy Angliában. Valami innovatívat szeretnék csinálni. Készen állok egy új kihívásra” – mondta Ronaldo a klubvásárlással kapcsolatban.„Azon gondolkodom, hogy vásároljak egy másodosztályú csapatot Spanyolországban vagy Angliában. Valami innovatívat szeretnék csinálni. Készen állok egy új kihívásra” – mondta Ronaldo a klubvásárlással kapcsolatban.

A 41 éves brazilt arról is kérdezték, elképzelhetőnek tartja-e, hogy induljon hazájában az elnöki posztért. Ronaldo elmondása szerint ezt óriási megtiszteltetésnek tartaná, ám előbb egy nagy labdarúgócsapatot szeretne tulajdonosként irányítani.

Ronaldo jelenleg főszereplő a mindennapi életét bemutató televíziós műsorban – a Folha de Sao Paulónak adott interjújában erre is kitért.

„Sokan arra kértek, mutassam meg, hogyan élem a mindennapjaimat. Ezért vállaltam el a show-t, így bemutathatom, milyen vagyok, amikor nem a pályán, hanem azon kívül, a gyerekeimmel, a barátaimmal vagyok.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik