Brazília: Pelé temetésére nem, bulizni elment Neymar – videó

S. B.S. B.
Vágólapra másolva!
2023.01.04. 20:26
null
Neymar Brazília egyik legnagyobb futballistájaként kihagyta Pelé temetését (Fotó:AFP)
Sokan kritizálták Neymart, miután Brazília egyik legnagyobb futballistájaként nem vett részt Pelé temetésén. Ezek a hangok csak még inkább szárnyra kaptak, miután felkaptak a közösségi oldalakon egy videót, amin Neymar a temetés ideje alatt egy buliban látható.

Neymar a brazil legenda halálát követően nagyon érzelmesen tisztelgett az Instagram-oldalán, megemlítette, hogy Pelé előtt a 10-es csak egy szám volt és ő alapjaiban változtatta meg a futballt.

Mindezek ellenére a Paris Saint-Germain játékosa arra hivatkozva, hogy klubja nem engedi el, kénytelen volt kihagyni a temetést.

Már ekkor sokan voltak, akik kritikával éltek, köztük az egyik brazil újságíró, José Luiz Datena.

„Ha Neymar el akarna jönni, képes lenne rá. Már sokszor volt rá példa, hogy nyomást helyezett a klubra, hogy elérje, amit szeretne. Most miért nem tudja megbeszélni a vezetőséggel, hogy idejöhessen elbúcsúzni Pelétől? A brazil futball számára ez igenis fontos lett volna” – idézte az újságírót a Sports Bible.

Ha ez nem lett volna elég, most a Twitteren felkaptak egy videót, amelyen Neymar énekel egy partin Pelé temetésének ideje alatt. A brazil futball rajongóit természetesen még inkább feldühített a hír, és sokan el is fordultak a PSG klasszisától.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik