Brazília: Neymar megmondta, a Barcába akar menni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.17. 21:28
Odilio Rodrigues, a Neymart foglalkoztató brazil labdarúgócsapat, a Santos alelnöke pénteken a barcelonai SER Esportsnak azt nyilatkozta: a több csapat által évek óta hajkurászott tehetséges játékos a Barcelonába kíván igazolni.

„Neymar közölte velünk, hogy a Barcelonába akar igazolni – idézi több forrás Rodriguest a katalán rádióra hivatkozva. – Vannak más ajánlatok is, de ő a Barcát részesíti előnyben. A (Real) Madridtól még nem érkezett hivatalos ajánlat, de tudjuk, hogy már nem késik soká."

Delcir Sonda, a 21 éves futballista játékjogának 40 százalékát birtokló befektetőcsoport, a DIS vezetője pénteken szintén közeli barcelonai szerződéskötést jósolt, ám hangsúlyozta: a Barcának velük is tárgyalnia kell, nem csupán a Santosszal.

A két spanyol óriásklub mellett a Bayern München érdeklődéséről tudni (sőt volt olyan információ is a napokban, hogy a bajor klub lesz a befutó), de a sor folytatható lenne például az egy időben szintén intenzíven próbálkozó Chelsea-vel.

Pénteken olyan hír is érkezett a Santos háza tájáról, hogy a klub a június közepén kezdődő Konföderációs Kupáig tanulmányozza a befutó ajánlatokat. A játékos jelenlegi szerződése 2014-ig szól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik