Brazília: négy olasz Ronaldo álomcsapatában, CR kimaradt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.06. 09:32
Az Esporte Interativónak állította össze álomcsapatát Ronaldo, aki négy olaszt és négy brazilt jelölt a tizenegy játékos közé.

Gianluigi Buffon jelenlétét aligha kell magyarázni. Ami a védősort illeti, Cafúval és Roberto Carlosszal a brazil válogatottban (valamint Cafúval a Milanban, R. Carlosszal a Realban), Fabio Cannavaróval a Real Madridban, míg Paolo Maldinivel a Milanban játszott együtt.Gianluigi Buffon jelenlétét aligha kell magyarázni. Ami a védősort illeti, Cafúval és Roberto Carlosszal a brazil válogatottban (valamint Cafúval a Milanban, R. Carlosszal a Realban), Fabio Cannavaróval a Real Madridban, míg Paolo Maldinivel a Milanban játszott együtt.

Andrea Pirlóval először az Interben, majd a Milanban szerepeltek együtt, Zinédine Zidane-nal a Real Madridban értek el sikereket Spanyolországban.

A támadószekcióba a két egykori legenda, Diego Maradona és Pelé mellett Lionel Messi kerül be a csapatba, s egy helyet Ronaldo fenntartott saját magának, hiszen ki ne szeretne ilyen futballistákkal együtt pályára lépni…

Azért szívesen látnánk egyszer ezt a csapatot kifutni a gyepre!

E aí, tá fraca a seleção do Ronaldo?

43.8k Likes, 1,693 Comments - Esporte Interativo (@esporteinterativo) on Instagram: "E aí, tá fraca a seleção do Ronaldo?"



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik