Brazília: letartóztatták a Barca korábbi középpályását

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.10.10. 17:29
null
Nem ma volt: Fábio Rochemback (jobbra) a Barcelona mezében (Fotó: AFP)
Letartóztatták hazájában Fábio Rochembackot, a Barcelona korábbi labdarúgóját, aki a helyi rendőrség jelentése szerint részt vett illegális kakasviadalok szervezésében, ami Brazíliában környezetvédelmi bűncselekménynek számít.

 

Az Independent beszámolója szerint a Rio Grande do Sul állambeli rendőrség azok után vette őrizetbe a 35 esztendős futballistát, hogy egy kakasviadalon csaknem 25 ezer font értékben (8.6 millió forint) lefoglalt 89 szárnyast. A Globo arról ír, hogy a hatóságok nagy mennyiségű marihuánát és egy fegyvert, valamint egy, a kakasviadalokat hirdető baseballsapkát is találtak a helyszínen.

 

 

Rochemback édesapja, Juarez tagadta a vádakat. Elmondása szerint fia nála töltötte a hétvégét Soledadéban, és csak ezt követően tért vissza Porto Alegrébe.

Ha Rochembackot bűnösnek találják, börtönbe kerülhet.

A már visszavonult labdarúgónak korábban is meggyűlt már a baja a rendőrséggel, hiszen 2011-ben razziát tartottak a farmján, és akkor is harci kakasokat koboztak el tőle.

A hétszeres brazil válogatott Fábio Rochemback 2001 és 2005 között három gólt szerzett a Barcelonában, majd a Middlesbrough és a Sporting CP színeiben is döntőt játszott az UEFA-kupában.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik