Brazília: hazája élcsapatában folytatja pályafutását Adriano

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.11. 18:16
A brazil országos bajnokságban legutóbb harmadik helyen végző Atlético Paranaensében folytatja pályafutását Adriano, az Internazionale és a Roma korábbi csatára, aki egyéves szerződést kötött a Libertadores-kupában is érdekelt klubbal.

A 48-szoros brazil válogatott támadó immáron csaknem két hónapja az Atlético PR-rel készül, ám a megállapodásra és a szerződés aláírására eddig várni kellett. A 32. születésnapját jövő hétfőn ünneplő csatár 2014 decemberéig kötelezte el magát újdonsült csapatához, amely a dél-amerikai Bajnokok Ligájában, a Libertadores-kupában is érdekelt.immáron csaknem két hónapja az Atlético PR-rel készül, ám a megállapodásra és a szerződés aláírására eddig várni kellett. A 32. születésnapját jövő hétfőn ünneplő csatár 2014 decemberéig kötelezte el magát újdonsült csapatához, amely a dél-amerikai Bajnokok Ligájában, a Libertadores-kupában is érdekelt.

„Nagyon boldog vagyok, hogy a keményen elvégzett munka után aláírhattam a szerződésemet. Természetesen meccshiánnyal küszködöm, de remélem, hogy hamarosan rendszeres játéklehetőséghez jutok. Egységes és csodálatos csapathoz igazoltam, bízom benne, hogy számos góllal tudom segíteni az együttest a Libertadores-kupa megnyerésében" – nyilatkozta a kontraktus aláírása után Adriano.

A támadó az Internazionale, a Fiorentina és a Parma játékosaként nyolc év alatt 77 gólt szerzett az olasz élvonalban, ám az utóbbi három évet gyakorlatilag a profi futballon kívül vesztegette el – mindössze 16 tétmérkőzésen lépett pályára a Roma és a Corinthians színeiben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik