Brazília: Felipe Melo „lelőtte” az ellenfél drukkereit, a fiával takarózik

Vágólapra másolva!
2019.04.12. 15:26
null
Felipe Melo (zöldben) labdára ment... (Fotó: AFP)
A Libertadores-kupa legutóbbi játéknapján a Palmeirasban futballozó korábbi brazil válogatott, Felipe Melo előbb a kolumbiai Junior Barranquilla szurkolói felé pisztolyt formázva kezével „meghúzta a ravaszt”, majd 3–0-ra megnyert mérkőzést követően azzal védekezett, hogy ő csak a fiának próbált így üzenni, akivel rengeteget játszanak otthon a Call of Dutyval.

Azt mindenki maga dönti el, hogy a 35 éves Felipe Melónak mennyire van igaza, vagy sem, az biztos, hogy a magyarázkodásával megúszta, hogy a mutogatás miatt az illetékes szövetség az ellenfél drukkereinek provokálása miatt vizsgálatot indítson ellen.

Azt nem tudni, hogy a veterán középpályásnál mi volt az, ami miatt a „pisztolyozásra” ragadtatta magát, ám az biztos, hogy nem ez volt az első furcsa, érthetetlen, vagy egyszerűen csak a bunkóság határán is átnyúló megmozdulása, hogy a törvényesség határait túllépő balhéiról ne is beszéljünk.

Pályafutása során került már a hírekbe azzal, hogy leordította a műeséssel próbálkozó ellenfelét, állították már ki vb-negyeddöntőn az ellenfél durva megtaposásáért, egyébként is szorgosan gyűjtögeti a piros lapokat – a transfermarkt.de vonatkozó statisztikája szerint 478 mérkőzésen 18 alkalommal állították ki.

Melo pályafutása csúcsán a Juventusban és az Interben futballozott – utóbbinál például sikeresen összebalhézott a parkolópályáról mostanában visszatérő Mauro Icardi csapatkapitánnyal –, s közte megfordult a török Galatasaraynál, mielőtt 2017-ben hazatért a Palmeirashoz.

A brazil válogatottban 22 alkalommal szerepelt – utolsó mérkőzése a selecaóban hollandok elleni negyeddöntő volt a 2010-es világbajnokságon, ahol Robben megtaposásáért kiállították, a meccset 2–1-re elvesztették, s hazájában ő lett a bűnbak.

Hát, hol van ehhez képest a nyolcszoros kolumbiai bajnok, s a dél-amerikai ország egyik legsikeresebb klubja szurkolóinak lelövése?

 




 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik