HIRDETÉS
HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2015.06.18 23:46 Frissítve: 2015.06.19 10:50

Brazília: fegyveres rabló túszul ejtette Robinho családtagjait

Fegyveres rabló ejtette túszul a brazil labdarúgó-válogatottal a Copa Américán részt vevő Robinho családtagjait.

HIRDETÉS

 

A fegyveres rabló a rendőrség tájékoztatása szerint nem tudta, hogy a Santos labdarúgójának rokonaihoz tör be a Sao Paulótól mintegy 100 km-re lévő Sao Vicentében. A házban Robinho nagynénje, nagybátyja, két unokatestvére és az unokatestvérei egyik barátja tartózkodott, amikor a fegyveres rabló betört hozzájuk. A szomszédok értesítették a rendőrséget. Több mint két órán át tárgyaltak a bűnözővel, aki túszul ejtette a bent lévőket, de végül megadta magát, és mindenki sértetlenül megúszta az esetet.

Robinho családjában nem most fordult elő először hasonló, ugyanis 2004-ben elrabolták az édesanyját, akit csak 40 nappal később engedtek szabadon. A sajtó szerint a csatár 80 ezer dollárt fizetett az emberrablóknak, de ő ezt sosem erősítette meg.

Robinho jelenleg a Chilében zajló Copa Américán tartózkodik, és bár a brazilok első két mérkőzésén nem kapott szerepet, Neymar eltiltása után lehet, hogy ő is lehetőséget kap a selecaót irányító Dungától.

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 21:41:23

Minden más foci nemzetisport.hu

Szalai Ádám Hoffenheimje is elkezdi, meccset pótolnak a Serie A-ban.

2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS