Brazília: nem hozott szerencsét a remegő lábú Ronaldinho

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.20. 11:22
null
Ronaldinhót hősként fogadták (Fotó: Action Images9
Vasárnap hivatalosan is bemutatta Ronaldinhót új klubja, a Fluminense. A brazil legenda a Vasco da Gama elleni bajnoki mérkőzés előtt járta körbe a legendás Maracana Stadiont, ahol szurkolók tízezrei köszöntötték.

 

Ezt követően a Fluminense 2–1-re elvesztette a mérkőzést, amelyen nem lépett pályára a 35 éves Ronaldinho, aki július végén csatlakozik a kerethez.

A mexikói Querétarót elhagyó, ingyen igazolt Ronaldinho elárulta, meghatódott bemutatásakor.

„Nagyszerű érzés egy ekkora klubhoz csatlakozni. Boldog vagyok és motivált. Amikor kimentem a stadionba, és láttam azt a rengeteg szurkolót, azonnal játszani akartam. A lábaim is remegtek, annyira futballozni akartam. Július 27-én kezdem meg a felkészülést” – adott tájékoztatást a világbajnok brazil, aki történelmet írna új csapatával.

(Fotó: Action Images9
(Fotó: Action Images9

„Én már ma is a pályán lettem volna. Szeretnék történelmet írni a klubbal. Vágyom a trófeára, amelyet még nem nyerhettem el. A brazil bajnoki címre. Ez rengeteg motivációt ad nekem. Ebben a csapatban minden megvan ahhoz, hogy bajnok legyen.”

Ronaldinhót korábban a török Antalyasporral is szóba hozták, de a Vasco da Gama is képben volt. A játékost elmondása szerint Fred és a többi Fluminense-játékos győzte meg, melyik várost és csapatot kell választania.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik