Borban a finomság - egykori klasszisok a pályán

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.09.13. 11:29
Három csapat, két meccs, egy cél – így foglalható össze az a péntek délutáni futballgála, amelyen három csapat – az egykori olimpikonok és válogatott futballisták közös gárdája, a borászválogatott, valamint a Nemzeti Sport együttese – szerepel.

Előbb az Eb-ezüstérmes borászok a Nemzeti Sport ellen, aztán szintén a boros All Star az olimpikonok/futballisták vegyes társasága ellen küzd, mindkét találkozó ötvenöt perces lesz, a 110 perc az idén 110 éves NS-nek szól – ezúton is köszönjük a figyelmességet.

Lapunk két vetélytársa miatt feltétlenül érdemes lesz kilátogatni a BKV Előre Sport utcai pályájára, ahol fél öttől gurul a labda. Hogy kik gurigáznak? Igen neves a borászbrigád, többek közt Bock Józseffel, Gere Attilával és Légli Ottóval, a kapitány Magyar Zoltán.

A sportolók tizenegyéből is érdemes idézni: Fábián László, Balogh Gábor, Ungvári Miklós, Kálnoki Kis Attila, Détári Lajos, Garaba Imre, Kozma István, Vincze Ottó, Mészöly Géza is stoplist húz. A 110 palack bort pedig, amelyet a Nemzeti Sportnak adományoz a borászok válogatottja, jótékony célra fordítjuk – az elárverezendő borokból befolyó összeg a győri női kosárcsapatot igyekszik támogatni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik