Besiktas: Mi lesz Dzsudzsákkal? Quaresma ma aláír – sajtóhír

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.21. 08:10
Török sajtóhírek szerint, Fikret Orman klubelnök egy héttel ezelőtti tagadása ellenére mégis szerződteti a Besiktas korábbi portugál labdarúgóját, Ricardo Quaresmát.

A játékos ma érkezik Isztambulba, hogy aláírja két évre szóló szerződését, amely szezononként 1.6 millió eurós fizetést garantál számára. Quaresma 942 nap elteltével lesz ismét a Besiktas légiósa, korábban 2010 és 2012 között mondhatta el magáról ugyanezt. A klub és a játékos között létrejött megállapodást a török sajtó már egy héttel ezelőtt is tényként közölte, a klubelnök azonban anyagi okokra hivatkozva tagadta a hírt.A klub és a játékos között létrejött megállapodást a török sajtó már egy héttel ezelőtt is tényként közölte, a klubelnök azonban anyagi okokra hivatkozva tagadta a hírt.

Dzsudzsák Balázs ugyancsak a török klub kiszemeltjei között szerepelt, mind közül a legkitartóbban udvaroltak a Dinamo Moszkva magyar válogatottjának. (A szélső szerződése lejár az év végén, és a klub ugyan marasztalja, saját bevallása szerint viszont szinte kizárt, hogy közösen folytassák.) A szélre szerződtetett portugál megszerzése után valószínűsíthető, hogy Dzsudzsákról tényleg végleg letesz a Besiktas, bár ha abból indulunk ki, hogy a portugál szerződtetésétől és elhatárolta magát az elnök, aztán a jelek szerint mégiscsak ott köt ki, akár még a magyar szélső esetében is várhatóak fordulatok.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik