Besiktas: Kizárt, hogy most kitegyék! – Karius ügynöke a pletykákról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.10.31. 07:28
null
Karius igyekszik jó viszonyban maradni a labdával (Fotó: AFP)
Lapértesülések szerint a Besiktas Loris Karius bakijai miatt új kapust keres, a német futballistát pedig visszaküldenék a „feladónak”, azaz az őt két évre kölcsönadó Liverpoolhoz. A hálóőr ügynöke szerint viszont az egész felvetés nonszensz.

A Bajnokok Ligája döntőjében elkövetett hibái után nagy reményekkel igazolt a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságba Loris Karius. A 25 esztendős futballista azonban több potyát is kapott új állomáshelyén, így pedig egyre több a teljesítményével elégedetlen hang Isztambulban.

„Még hogy felbontanák a szerződését? Nonszensz! Nem tudom, honnan az információ, de az egyetlen tény Loris jövőjével kapcsolatban az, hogy két évre adták kölcsön a Besiktashoz” – reagált a futballista ügynöke, Florian Goll.

A Besiktas is első számú kapusként kezeli, minden bajnokin játszik, lehet volt egy-egy hibája, de összességében jó formát mutat!”

A Besiktas jelenleg a negyedik helyen áll a török Süper Ligben. Hétvégén, Kariusszal a kapuban 4–0-ra nyertek a Rizespor ellen, ezzel egy négymeccses nyeretlenségi sorozatot lezárva.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik