Belgium: újra Bernd Storcktól remélnek csodás feltámadást

Vágólapra másolva!
2019.10.11. 16:35
null
A magyar válogatott korábbi kapitánya az előző idény után ismét egy sereghajtónál köt ki (Fotó: AFP)
Egybehangzó belga lapértesülések szerint Bernd Storck lesz a Cercle Bruges új vezetőedzője. A belga élvonal sereghajtója még péntek este bejelentheti az érkezését.

 

A magyar U20-as válogatottal világbajnokságon, a felnőttcsapattal Európa-bajnokságon részt vevő 56 éves szakember számára nem lesz új a belga élvonal, hiszen az előző idényben az öt meccs után pont nélkül álló Mouscron nevezte ki, amely az irányításával a 10. helyen zárta az alapszakaszt, az Európa-ligáért vívott playoffban viszont már nem ment a gárdának.

A nyári átigazolási időszakban kétcsapatnyi új – főleg Monacóból kölcsönbe érkező – játékost szerző Cercle Bruges sem áll jól, hiszen 10 fordulót követően csupán három pontja van, 8–27-es gólkülönbséggel, így az utolsó, kieső helyen áll a ligában.

Az együttes irányítását nyáron átvevő Fabien Mercadalnak a Zulte-Waregem otthonában elszenvedett 6–0-s vereséget követően köszönték meg az eddigi munkáját a bruges-iek.

A nieuwsblad.be már tényként ír Storck kinevezéséről, míg a hln.be még csak azt írja, hogy közel a megegyezés, és akár már pénteken bejelentheti őt a klub.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik