Belgium: Nem így képzeltem el az első meccsemet – Bölöni

Vágólapra másolva!
2020.08.24. 08:41
null
Bölöni László nem így képzelte el az első mérkőzését a Gent kispadján
Bölöni László és Bese Barnabás is vereséggel mutatkozott be új csapatával a belga élvonalban.


Előző csapatától, a Royal Antwerptől elszenvedett 1–0-s vereséggel mutatkozott be a Gent kispadján Bölöni László, aki szerint főleg elöl kell javulnia a belga élvonalban szereplő csapatának.

„Nem így képzeltem el a bemutatkozást, ráadásul az előző csapatom ellen ülhettem le először a Gent kispadjára, ezért különösen fontos lett volna, hogy ne kapjunk ki – mondta lapunknak a 62 éves szakvezető. – Sohasem könnyű visszamenni oda, ahol korábban dolgoztam, nem volt ez másként most sem. Nem így képzeltem el az első meccsemet, de az eredmény ellenére összességében elégedett voltam azzal, amit láttam. Elsősorban a támadójátékon kellene változtatni, ám nem tudom, ez mennyi időt vesz majd igénybe.”

A Gent nem kezdte jól a bajnokságot, eddig mind a három mérkőzését elveszítette a belga élvonalban, és az utolsó helyről várja az augusztus 30-i, Mechelen elleni bajnoki mérkőzést. Érdekesség, hogy a szombati meccsen a vendégeknek jóval több kapura lövésük volt (6:17 volt az arány), mint a Royal Antwerpnek, mégsem szereztek gólt, vagyis a támadójátékon és a helyzetkihasználáson még tényleg van mit csiszolni.

Bemutatkozhatott új csapatában Bese Barnabás is, az Oud-Heverlee Leuven 20-szoros magyar válogatott jobbhátvédje végigjátszotta a Charleroi elleni, hazai pályán 3–1-re elveszített találkozót. A 26 éves játékos csapata egyelőre szintén nyeretlen, két döntetlen mellett egy vereség a mérlege, és a következő fordulóban a Waasland-Beveren otthonában lép pályára.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik